fredag 2 april 2010

Glad Påsk!

Plötsligt märkte jag att några besökare hamnat hit genom Folkbladet och fått  reda på att självaste Underbaraclara länkat hit för jag hade skrivit om hennes fina tidning.

Önskar mina besökare en riktig Glad Påsk!
Här är det Elvira som klätt ut sig till en påskkärring

Vill ha gärna ett stort påskägg med en utomlandsresa

2 kommentarer:

Sanna sa...

Hihi ja det gäller att ha ögonen på skaft om man skall hitta bra fynd..men du jag är inte alltid i Bollnäs och fyndar så du har en chans..jag bor i Edsbyn och fyndar en hel del där med.. =)
Finns det inga bra fyndställen i Gävle? Jag brukar inte vara dit sååå ofta..sist var jag bara till sjukhuset, biltema, jula och valbo..själva centrum hinns oftast inte med..finns indiska fortfarande kvar? =)
Kraaaam
Sanna

Sanna sa...

Ja det blir lätt så när man bor på en lite större ort tyvärr..lite trist att man blir så många om dom riktiga fynden..men du får väl ta en loppisletar tripp i sommar när sommarloppisarna kommer igång.. Jag skall försöka få med mig älsklingen och ta en tripp norrut..mindre orter = billigare priser =)
Mmm men jag vet att mitt bröllop varken kommer bli för påkostat eller stelt..det blir plockbuffe, fri klädsel, här hemma i trädgården, mm..bara mysigt och personligt ;) hihi..
Kraaaam
Sanna